Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Ilma-vesilämpöpumput

keltainen_sateis200px.pngScanvarm 300 invertteri-ilmavesilämpöpumppu (Scanvarm 300)

SCANVARM 300 ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulko-ilmasta talon lämmitysvesikiertoon.
Kiitos uusimman tekniikan, laite on varsin tehokas myös pakkaskeleillä.
Scanvarm 300 lämmittää myös perheen tarvitseman käyttöveden.

Laite on ympäristöystävällinen valinta lämmitysmuodoksi, koska pienemmän omakäyttötehon ansiosta se pienentää hiilijalanjälkeäsi. Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei myöskään edellytä tontin mylläämistä porauskalustolla kuten esimerkiksi maalämpöpumppua asennettaessa. Pihapiirisi hoidettu ilme säilyy ennallaan asennuksen jälkeenkin.

keltainen_sateis200px.pngMitsubishi EcoDan Next Generation (EHST20C-YM9B)

Säästä rahaa uudella Ecodan Next Generation lämpöpumpulla

Nyt Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu järjestelmä on entistäkin tehokkaampi.

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

keltainen_sateis200px.pngMitsubishi Electric FLB50i booster poistoilmalämpöpumpun lisälämmitysjärjestelmä (PUHZ-W50VHA)

Onko talossasi poistoilmalämpöpumppu, mutta olet tyytymätön sähkölaskusi suuruuteen? Mitsubishi Electric Booster alentaa energiankulutusta talossasi.

Tehostin FLB50i Booster on lisälämmitysjärjestelmä, joka antaa Sinun poistoilmalämpöpumpullesi lisäpotkua, jotta se selviää lämpötiloissa, joissa muuten sähkövastus siirtyy vastaamaan talosi lämmitysenergiasta.

Booster FLB50i antaa lämpöä kylmissäkin olosuhteissa, on kooltaan pieni ja sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin poistoilmalämpöpumppujärjestelmiin, valmistajasta riippumatta ja se on lisäksi helppo asentaa. FLB50i Booster Mitsubishi Electriciltä – sijoitus joka maksaa itsensä takaisin jo muutamassa talvessa. Suomessa on käytössä kymmeniä tuhansia poisto-ilmalämpöpumppuja ja niiden määrä uusissa taloissa kasvaa koko ajan.

Poistoilmalämpöpumppu selviää hyvin aina suunnilleen +5 °C ulkolämpötiloihin asti.