Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Hankintaturva

Hankintaturva-merkki kertoo tuotteesta, joka tarjoaa kaiken sen mitä tarvitset saadaksesi investoinnillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Kun valitset Hankintaturvatuotteen, saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa. Jokainen Hankintaturvatuote on testattu ennen ottamista myyntiohjelmaan – näin on varmistuttu tuotteen laadusta sekä sopivuudesta Suomen oloihin.

Hankintaturvatuote sisältää aina selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

Varmista että hankkimasi laitteen pakkauksessa on oheinen merkki

– se on lupaus Hankintaturvasta.

Lataa tästä Hankintaturva-esite (pdf)»

Hankintaturvatuote on laadun tae.

Scanoffice takuuturva

Hankkiessasi Hankintaturvatuotteen, saat laitteen mukana aina selkeän takuutodistuksen, jossa on yksilöity ja täsmennetty takuun sisältö. Takuuaika Hankintaturvatuotteilla on vähintään kaksi vuotta. Mitsubishi Electric malleilla FD ja GE on kolmen vuoden täystakuu sekä viiden vuoden materiaali takuu kompressorille. Takuukorjaukset suorittaa aina paikkakunnallasi alan asiantuntija.

Varaosien saatavuustakuu

Huoltotilanteissa luotettavuus ja varaosien saatavuus on tärkeää. Scanoffice toimittaa tarvittavat varaosat lähes poikkeuksetta suoraan varastostaan, mahdollistaen näin laitteiden nopean huollon.

Toimintatakuu

Hankintaturvatuote-lämpöpumput ovat testattuja laatutuotteita ja Scanoffice takaa toimittamiensa laitteiden toiminnan lämmitystoiminnolla aina -25 celsiusasteen lämpötilaan saakka.